Office 365 Tip: Apps vastmaken aan navigatiebalk

Er staat veel te gebeuren als het gaat om de App Launcher in Office 365. De App Launcher is de startknop linksboven in Office 365, waarmee je toegang hebt tot al je apps. Vergelijk het met het startmenu in Windows.

Een van de nieuwe functionaliteiten in de App Launcher is het ‘vastmaken’ of ‘pinnen’ van een app aan de navigatiebalk. Zo kan je snel toegang krijgen tot je meest gebruikte apps. Deze functionaliteit is vergelijkbaar met de taakbalk in Windows, waarin je ook applicaties kan vastmaken.

applauncher_1

Om deze functionaliteit te gebruiken open je de App Launcher en klik je op de drie puntjes, recht van een app die je wilt toevoegen. Er ontstaat een menuutje. Klik hier op ‘Meer’ en de optie ‘Vastmaken aan navigatiebalk’.

applauncher_2

De app staan nu in de bovenbalk. Enjoy!

Mocht je deze optie niet hebben in je eigen omgeving kan dit verschillende redenen hebben. Kom je er niet uit? Neem dan contact op voor gratis advies!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s