Bitspraak: “Hallo Wereld!”

Vanaf vandaag is het zover: de oprichting van Bitspraak B.V. is een feit! Bitspraak is de vertaler van techniek naar gewonemensentaal. Bitspraak is dé Office 365 specialist, waarbij de techniek ondergeschikt staat aan het resultaat voor uw organisatie én voor gebruikers.

Oprichter Mart Muller, zelf al sinds 2002 Office en SharePoint specialist in hart en nieren: “Met Bitspraak zetten we een nieuwe norm neer als het gaat om Office 365 implementaties. Niet alleen vertalen we de vaak lastig te doorgronden techniek naar een begrijpelijk verhaal, ook zorgen we ervoor dat we het uitgangspunt voor gebruikers nooit uit het oog verliezen. Dit is essentieel voor een succesvolle Office 365 implementatie.”

Veel organisaties hebben moeite met het bijbenen van de nieuwe ontwikkelingen die werken in de cloud met zicht mee brengt. Vaak worden nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd, terwijl het voor gebruikers niet duidelijk is hoe deze gepositioneerd zijn. Bitspraak begeleidt dit proces door eerst de randvoorwaarden in te vullen. Of het nu gaat om technische, organisatorische of menselijke aspecten. Dit geldt voor grote organisaties, maar ook voor MKB.

Meer informatie over de diensten en producten die Bitspraak levert of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op, we helpen je graag verder!

Volg Bitspraak ook op Twitter en Facebook. Regelmatig nieuwtjes, tips en artikelen in je mailbox? Schijf je in voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s