Automatische verlenging op Office 365 development tenants

Mocht je je eigen Office 365 tenant willen om dingen uit te proberen, of voor uitzoek/development werk, dan is het mogelijk om zogenaamde gratis development tenants aan te maken, inclusief 25 E3 licenties.
Sinds kort zijn deze onbeperkt te gebruiken in plaats van 1 jaar, zolang je in de tenant dingen doet. Het is dan dus niet meer nodig een nieuwe tenant aan te vragen, maar wordt de huidige automatisch verlengd. Dit proces wordt elke 90 dagen bekeken. Voorheen was dit eens per jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s