‘Inside look’ voor .docx bestanden

Binnenkort wordt de nieuwe feature uitgerold waarmee het inzichtelijk wordt gemaakt hoe lang je er over doet om een bestand te lezen (Time to read). Tevens wordt een aantal kernzinnen uit bestand getoond (At a glance). Het gaat hierbij in eerste instantie om .docx (MS Word) bestanden.

De feature wordt begin juni uitgerold voor Targeted Release gebruikers en wereldwijd is het eind juli beschikbaar. Je hoeft geen actie te ondernemen, maar het is wellicht handig om documentatie en trainingen te updaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s