JOUW VRAGEN

Wordt mijn omgeving 100% veilig?
Nee, 100% veiligheid is nooit te garanderen. Hoewel de techniek nog zo goed kan zijn, ontstaan de meeste incidenten door menselijk handelen. Daarnaast blijft veiligheid een kat-en-muisspel tussen cybercriminelen en technische oplossingen. Bitspraak kan daarom ook geen garantie geven of verantwoordelijk worden gehouden voor ontstane incidenten. Wel kan je van ons verwachten dat wij ver gaan om deze incidenten te voorkomen en waar mogelijk mee op te lossen.

 

Welke normeringen en standaarden hanteer je?
Om een gevalideerde veilige Microsoft 365 omgeving te hebben, hanteren we bestaande normen, benchmarks en best-practices. Dit zijn onder andere ISO 27001, CIS Microsoft 365 Foundations Benchmark, Microsoft Maturity Model, Microsoft Security Baselines, de Nederlandse overheidsrichtlijnen en natuurlijk ons eigen gezond verstand!

 

Waarom heeft Microsoft dit niet standaard allemaal geregeld?
Microsoft is een tech-bedrijf die technische oplossingen biedt. Veiligheid in jouw organisatie is voor een deel techniek, maar voor het grootste deel bewustzijn van jouw medewerkers en het opstellen van de juiste procedures bij mogelijke risico’s. Jij moet dus in feite Microsoft gaan vertellen hoe zij jouw data moet beveiligen. Bitspraak helpt hierbij en zorgt ervoor dat ook de procedures en controles in jouw situatie geborgd zijn. 

 

Ik kan ook naar een grote partij stappen, zij hebben dit ook vaker gedaan. Waarom kies ik voor jullie?
Grote partijen doen grote trajecten, anders is het niet rendabel. SpotOn365 is schaalbaar en flexibel, het groeit daarom mee met jouw organisatie. Daarnaast is er vaak veel verloop onder de medewerkers, waardoor je mogelijk vaak wisselt van contactpersoon of team. Bitspraak houdt de stappen bewust klein en overzichtelijk en heb je direct toegang tot meer dan 20 jaar ervaring met een vaste contactpersoon.

 

Wat als ik te weinig tijd heb hiervoor?
Het SpotOn365 model is bedacht om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Je krijgt daarom proactief en regelmatig keuzes voorgelegd. Jij zegt ja of nee en wij zorgen vervolgens voor de rest. Een enkele keer dien je een korte vragenlijst in te vullen voor een volgende stap. De rest van de tijd besteed jij gewoon aan het runnen van je bedrijf.

 

Wat is mijn business case?
Het risico op kosten of imagoschade aan je bedrijf zijn reëel bij cyberaanvallen of datalekken. De helft van de incidenten heeft financiële impact. Het grootste deel daarvan kost tussen de 0.5-5% van de jaaromzet. Bij een jaaromzet van 1M euro, zijn de kosten bij 1%, gemiddeld 5.000 euro per incident. Bij het voorkomen van 1 incident per jaar is hiermee de business case al rond.


Kan ik ook tussentijds stoppen met het abonnement?
Ja dat kan, maar reeds afgenomen dienst SpotOn365 Beveiliging & Compliance  wordt niet verrekend. Uiteraard krijg je je SpotOn365 Prepaid tegoed wel gewoon teruggestort.