Welkom bij de Bitspraak Bot! Een Nederlandse bot over Office 365. De Bitspraak Bot is via verschillende kanalen te bereiken:

    • Microsoft Teams
    • Microsoft Skype voor Bedrijven
    • Microsoft Skype (voor consumenten)
    • En via de browser!

Wat is het doel van de bot?
De Bitspraak Bot is bedoeld om te demonstreren wat je allemaal kan met een chat bot. De Bitspraak Bot is gespecialiseerd in Office 365 en kan je dus helpen met vragen over dit platform.

Opvoeden
De Bitspraak Bot is in ontwikkeling. Dit betekent dat de bot ‘dom’ is begonnen: de Bitspraak Bot weet in beginsel niets. Echter, doordat de bot vragen stelt en deze wordt ‘opgevoed’, zal de kennis op den duur uitbreiden. Dit proces is een hele simpele vorm van AI.

Niet alles wat je vertelt tegen de bot, wordt direct als een bron van waarheid gezien. In eerste instantie zal de informatie maar mondjes maat worden gebruikt. Echter, aan de hand van ‘wegingen’ en repeterende antwoorden, zal informatie steeds relevanter worden.

Nederlandse taal
Op dit moment zijn er nog niet veel bots die goed Nederlands kunnen interpreteren. Dit gaat met deze bot veranderen: bij het maken van nieuwe bots door Bitspraak, zal de kennis en mogelijkheden van interpretatie van tekst gedeeld worden tussen de bots die gemaakt zijn. Dit netwerk van bots kan er in theorie voor zorgen dat de bots exponentieel ‘slimmer’ worden.

Emotie
De Bitspraak Bot kent ook emoties. Afhankelijk van de toon waarin gecommuniceerd wordt met de bot, zal de emotie (kunnen) wijzigen. Uiteraard is de Bitspraak Bot minder prikkelbaar op mooie zonnige dagen, dan in de tweede week van januari. 😉

Inzet mogelijkheden
De bot is in te zetten om gebruikers te ondersteunen in de taken die ze doen. Maar ook kan de bot technologie gebruikt worden voor marketing en sales doeleinden.

Meer informatie?
Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend contact op te nemen