Office 365 is booming! Microsoft heeft met Office 365 een geweldig platform, de one-stop-shop voor jou als persoon en als organisatie. De verkoop cijfers liegen er niet om. Als organisatie kan je er gewoon niet meer om heen. Office 365 is volwassen. En Office 365 wordt alleen maar beter.

Maar hoe zit het met ondersteuning? Vooral kleinere organisaties weten niet waar ze vragen over Office 365 kwijt kunnen. Hoe kan ik het best inrichten, wat komt er bij kijken en wie kan de technische kant regelen?

Met Get365 wordt dit probleem opgelost! Voor EUR 99,- per jaar, krijg je gratis persoonlijk advies van Bitspraak. Daarnaast worden alle Office 365 standaard beheertaken (bijvoorbeeld het aanmaken van gebruikers) door Bitspraak uitgevoerd*.

Niet helemaal zeker van je zaak? Neem contact op voor gratis advies of een aanbieding op maat.

Office 365 al in huis? Wij helpen je verder.

“Ik heb nu Office 365, maar wat nu?” Heel simpel: gaan gebruiken! Laat jezelf wegwijs maken in de wereld van Office, SharePoint, Skype, Yammer en OneDrive. Veel (kleinere) organisaties zijn terecht huiverig voor het inhuren van mensen; hoge kosten, niet weten wat je in huis haalt en wellicht niet weten hoe het aangepakt moet worden. Door te kiezen voor Get365 van Bitspraak, verzeker je jezelf van een ingang naar de juiste expertise en een groot netwerk van specialisten.

Ook met complexe vragen als het koppelen van Microsoft systemen, websites, interne applicaties, etc. kan je bij Get365 terecht. Voor applicatie ontwikkeling en beheer van omgevingen, beheren van content en migraties.

Meer weten? Neem dan contact op!

* vraag naar de voorwaarden